LES ENTITATS QUE FAN UN ÚS PERMANENT DE L'ESPAI I FORMEN PART DE LA CEM SÓN:

ALTRAVEU

Associació pel foment de noves propostes musicals, teatrals i plàstiques i emmarcades dins l’art experimental i alternatiu.

ART COOL ACTIU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse et mauris fermentum, eleifend nisi ac, rhoncus neque.

DONES DE LLEVANT

Dones de Llevant té com a finalitat treballar per la promoció de la igualtat de drets, de tracte i d'oportunitats entre les dones i els homes.

Els nostres objectius són: facilitar informació sobre igualtat de gènere, lluitar contra la violència de gènere fonamentalment des de la prevenció i l'educació, fomentar la interculturalitat entre les dones, visibilitzar a les dones i difondre la creació cultural i artística no sexista. Tot, per contribuir a una societat igualitària i justa.

IMPULS ARA

El repte de Impuls, ara! és sensibilitzar als pares, professionals de la salut, mestres, professors, escoles i en general a la societat per a conèixer millor el TDAH i motivar-los en l’aprenentatge d’estratègies el seu maneig, afavorint així, la plena integració dels afectats en l’entorn social.

Ens marcam dos grans objectius: l'atenció directa als afectats (nins, joves i adults) i a les seves famílies i el foment de la millora de les estratègies educatives.

Impuls, ara! té la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH).

MANAFOC

Manafoc és una colla de dimonis i grup de percussió que du a terme espectacles com correfocs, xous a l´aire lliure, cercaviles entre d'altres.

OTAKU CHIKARA

Otaku Chikara pretén que totes aquelles persones que els interessi o que els apassioni la cultura Japonesa / Asiàtica en general, el manga, l'anime o els videojocs, es reuneixin en diferents activitats i en esdeveniments i així poder conèixer noves persones amb les mateixes aficions, inquietuds, curiositats ...

XÍTXEROS AMB EMPENTA

Associació juvenil implicada en moviments de caire social, cultural i territorial per tal de transmetre un pensament crític entre la societat.